Embémázási szolgáltatás

Kérjen egyedi ajánlatot munkatársainktól.

E-mail: marketing@ajandekbigyo.hu

Telefon: +36 (30) 628 4312

Emblémázható termékeink: https://ajandekbigyo.hu/emblemazhato-termekek

Minimális rendelési mennyiség: 50 db

Tájékoztatjuk, hogy cégünk kizárólag az általunk forgalmazott termékek emblémázását vállalja!

 

Az ajándék emblémázás sokszínű felhasználása

Többféle céllal is emblémázhatunk ajándékokat. Felhasználhatjuk ezt az eljárást hagyományos típusú, szeretteinknek, családtagjainknak szánt ajándékok készítésekor. Sokan azonban nem tudják, hogy az emblémázás céges ajándékok készítésekor is tökéletes megoldást jelent!

Az ajándék emblémázás az egyik legrégebbi marketinges fogás, ami máig beválik. Az így készült ajándékokra bármi rákerülhet a cég szlogenjétől kezdve a logóján át egészen egy általa nyújtott szolgáltatásig - ez pedig rengeteg potenciális ügyféllel kecsegtet, hiszen a feltűnő, igényes megoldásokat mindenki észreveszi. Egy-egy ilyen tárgyra akár komplett kampányok is felhúzhatók.

Bármilyen céllal is vesszük igénybe az emblémázást, abban biztosak lehetünk, hogy a kapott ajándékok minden esetben egyediek lesznek. Az eljárás segítségével a leghétköznapibb tárgyak (például tollak, bögrék vagy kulcstartók) is személyes kinccsé és remek reklámmá változnak!

Szeretne igényes, minőségi ajándékokat emblémáztatni? Nézzen körül nálunk, és bátran keresse fel munkatársainkat elképzeléseivel!

Céges emblémázást vállalunk!

Céges ajándékot keres, olyat, amivel meglephetné az ügyfeleit, partnereit vagy a vásárlóit? Mindig jó, ha van kéznél reklámajándék egy-egy eseményen, mert mindig adódik alkalom arra, hogy használjuk őket.

Ám a megfelelő kelléket megtalálni nem mindig egyszerű, mert több tényezőt is figyelembe kell venni a kiválasztásnál. Fontos, hogy milyen célcsoportnak szánjuk, szezonális termékeket keresünk-e, konkrét rendezvény esetén lényeges lehet az esemény jellege is.

Keressen minket bizalommal, ha emblémázott ajándékokra van szüksége! Amennyiben minket választ, egyszerre több feladatot is letudhat, hiszen nem csupán sokféle, ötletes ajándék közül választhatja ki, ami minden szempontnak eleget tesz, de a céges emblémázást is ránk bízhatja, mely biztos reklámot jelent vállalkozása számára.

Irodaszerek, konyhai kellékek, műszaki eszközök, amiket kiszemelt az ajándékaink közül? Csak néhány darabra van szüksége vagy nagy tételben gondolkodik? Bízza ránk a céges emblémázást, és rövid határidővel megvalósítjuk elképzeléseit!

Színvonalas céges emblémázásért, ötletes ajándékokért keressen minket bizalommal!

 

Néhány kiemelt referenciánk:

 

Emblémázási eljárásaink: