Pontgyűjtés

Vásárolj webáruházunkban és gyűjtsd a hűségpontokat!

A pontgyűjtéshez regisztráció szükséges, melyet itt tudsz megtenni. A regisztráció után ajándékba kapsz 1000 virtuális pontot egyenlegedre. Valamint ha feliratkozol hírlevélre, akkor a feliratkozás megerősítése után kapsz ajándék 500 pontot.

 

Melyik termék után mennyi pont jár?

Minden termék adatlapján, a termék ára alatt látható (sárga nyíllal jelöltük a lenti képen), hogy az adott termék megvásárlása után mennyi virtuális pontot kapsz. Minél több terméket vásárolsz, annál több pontot gyűjthetsz virtuális számládon.

 

 

Hogyan tudom beváltani a gyűjtött pontjaimat?

A gyűjtött pontokat 5.000 Ft vásárlási összeg felett (tehát a szállítási költség nem számít bele az összeghatárba) tudod beváltani. A vásárlásodkor a fizetési és szállítási rész alatt, az Egyéb megrendelés adatok résznél tudod beváltani, ha szeretnéd, illetve itt láthatod, hogy mennyi beváltható pontod van. A vásárlás végén, az összegzéskor fogod látni a kedvezmény levonását is.

Meddig tudom beváltani a pontjaimat, azaz mikor jár le az érvényességük?

A ponjaidat a megszerzésüktől számítva bármeddig felhasználhatod, jelen pillanatban nem tettünk felhasználási időkorlátot. Lehet, hogy májusban vásároltál pl. 11.000 Ft értékben és legközelebb csak karácsonykor jössz vissza hozzánk vásárolni, így szeretnék meghagyni a pontok levásárlási lehetőségét.