Információk

Cégadatok
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Cégadatok
Cégnév:
MALM Group Kft.
Székhely (kiszolgálás nincs a címen!):
2112 Veresegyház, Ráday utca 36.
Telefon:
+3630-628-4312
Áruház neve:
AjándékBigyó.hu webáruház
Adószám:
25014134-2-13
EU adószám:
HU25014134
Cégjegyzék szám:
13-09-181521
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Kapcsolattartó neve:
AjándékBigyó.hu Ügyfélszolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630-628-4312
Kapcsolattartó e-mail címe:
ugyfelszolgalat [kukac] ajandekbigyo.hu
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Nettó 1 000 Ft
Szállítás
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal
mpl
Webáruházunk megrendeléseit partnerünk, az MPL futárszolgálat teljesíti.
A webáruházban feltüntetett szállítási árak Magyarország egész területére érvényesek. Külföldre történő szállításról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

A megrendelés feldolgozása és visszaigazolása után a csomagot átadjuk szállító partnerünknek, aki a feladás napjától számított 1-2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. A csomagfeladás után rendszerünk automatikusan e-mailt küld, amely tartalmazza a véglegesített rendelést és a fizetendő összeget (amennyiben nem előre utalással fizetett) és a csomag számát, a nyomonkövetési linket és a futárszolgálat elérhetőségeit.

A csomag kézbesítése munkanapokon, általában 8-17 óra között történik, melyről előzetesen e-mail értesítőt fog kapni a futárszolgálattól. Ezért kérjük szállítási címnek mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik valaki, aki átveszi majd a csomagot. A rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba írhatja le a szállítással, kézbesítéssel kapcsolatos minden kérését és fontos információt.

Amennyiben a futár a kézbesítés napján nem talál senkit a megadott címen és telefonon sem éri el, úgy értesítést fog hagyni a címen. A futár a következő munkanapon ismét megkísérli majd a kézbesítést, de ha a második alkalommal is sikertelen a próbálkozás, akkor letétbe helyezi a szállítási címhez legközelebbi, területileg illetékes postán. A csomagot ezen értesítéstől számított 5 munkanapon belül tudja átvenni.

A szállítási árak előre utalás esetén értendők, utánvéttel való fizetéskor egy egyszeri, utánvét kezelési díjat számítunk fel pluszba: 690 Ft -ot.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 989  Ft
2 610 Ft
14 990  Ft
34 989  Ft
2 860 Ft
34 990  Ft
44 999  Ft
3 050 Ft
45 000  Ft
-
ingyenes
PostaPont, MPL Csomagautomata, COOP és MOL állomásokon átvétel
postapont
Webáruházunk megrendeléseit partnerünk, az MPL futárszolgálat által üzemeltetett PostaPont, MOL PostaPont és Csomagautomata szolgáltatásaival teljesíti.
A webáruházban feltüntetett szállítási árak Magyarország egész területére érvényesek. Külföldre történő szállítás átvételi ponttal történő szállítással nem lehetséges.

A megrendelés feldolgozása és visszaigazolása után a csomagot átadjuk szállító partnerünknek, aki a feladás napjától számított 2-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a megadott csomagpontra, vagy automatába. A csomagfeladás után rendszerünk automatikusan e-mailt küld, amely tartalmazza a véglegesített rendelést és a fizetendő összeget (amennyiben nem előre utalással fizetett) és a csomag számát, a nyomonkövetési linket és a futárszolgálat elérhetőségeit.

A rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba írhatja le a szállítással, kézbesítéssel kapcsolatos minden kérését és fontos információt.

A küldemény bármely csomagpontra, vagy csomagautomatába való érkezéséről szállító partnerünk minden esetben e-mail/sms formájában értesítő az átvevőt. A csomagot az értesítéstől számított 5 munkanapon belül tudja átvenni.

A Csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával tud fizetni!

A szállítási árak előre utalás esetén értendők, utánvéttel való fizetéskor egy egyszeri, utánvét kezelési díjat számítunk fel pluszba: 299 Ft -ot.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 989  Ft
2 550 Ft
14 990  Ft
29 989  Ft
2 700 Ft
29 990  Ft
44 999  Ft
2 900 Ft
45 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

Webáruházunk megrendeléseit partnerünk, az Foxpost futárszolgálat által üzemeltetett Foxpost Csomagautomata szolgáltatásaival teljesíti.
A webáruházban feltüntetett szállítási árak Magyarország egész területére érvényesek. Külföldre történő szállítás átvételi ponttal történő szállítással nem lehetséges.

A megrendelés feldolgozása és visszaigazolása után a csomagot átadjuk szállító partnerünknek, aki a feladás napjától számított 3-4 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a megadott csomagpontra, vagy automatába. A csomagfeladás után rendszerünk automatikusan e-mailt küld, amely tartalmazza a véglegesített rendelést és a fizetendő összeget (amennyiben nem előre utalással fizetett) és a csomag számát, a nyomonkövetési linket és a futárszolgálat elérhetőségeit.

A rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba írhatja le a szállítással, kézbesítéssel kapcsolatos minden kérését és fontos információt.

A küldemény a kiválasztott csomagautomatába való megérkezéséről szállító partnerünk minden esetben e-mail/sms formájában értesítő az átvevőt. A csomagot az értesítéstől számított 5 munkanapon belül tudja átvenni.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
44 999  Ft
1 590 Ft
45 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
A rendelés leadása során választhatja fizetési módként az utánvéttel fizetést, azaz a küldemény átvételkor való fizetést készpénzben, vagy opcionálisan bankkártyával.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomagolás és feladás nem a leadást követően azonnal történik, hanem a beérkezett rendelések feldolgozásának a sorrendjében. Kérjük, minden esetben várja meg ügyfélszolgálatunk által küldött "Visszaigazolás" tárgyú levelet, amely tartalmazni fogja a véglegesített rendelést, a fizetendő végösszeget és a küldemény várható feladásának a dátumát.

A megrendelés ellenértékét közvetlenül a csomag átvételekor, a futárnak kell fizeti. Utánvéttel való fizetéskor egy egyszeri, utánvét kezelési díjat számítunk fel: 299 Ft -ot.

Tájékoztatjuk, hogy az MPL és Foxpost Csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával tud fizetni, készpénzt nem fogadnak el és nem is tárolnak az automaták.
Előre utalás
A rendelés leadása során választhatja fizetési módként a banki előreutalást.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ne indítson utalást a rendelés leadását követően azonnal, hanem minden esetben várja meg ügyfélszolgálatunk válasz levelét. Az "Előre utalási adatok" tárgyú levél fogja majd tartalmazni a véglegesített rendelést, a fizetendő végösszeget és az utalási azonosítót, amelyet kérjük minden esetben tüntessen fel a "Megjegyzés" rovatba az utalás során, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést!
Az összeg beérkezése és lekönyvelése után raktárunk elkészíti a csomagot, majd a rendeléskor kiválasztott szállítási módon útjára indítjuk a küldeményt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki átfutás és az adminisztráció miatt 1-2 nappal hosszabb lehet így a szállítási idő.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet